2024. március 28. csütörtök
2019. dec. 02.

Nyugdíjas nap 2019

2019. november 29-én került sor községünkben a Nyugdíjas nap megrendezésére az iskolánk tornatermében.

Az előző évekhez képest jóval többen fogadták el meghívásunkat. A szívet melengető polgármesteri köszöntő után az óvodások és az iskolások kedveskedtek a sorokban ülő nagymamáiknak, nyugdíjasainknak. Ezt követően fogyasztották el időseink a bőséges és nagyon finom ebédet, amit a konyhai dolgozóink készítettek el. Majd folytatódott a műsor.

Az eseményt színesítette a nagyecsedi nyugdíjas klub tagjainak vidám táncos előadása. A helyi klub tagok az alkalomhoz illő verseket szavaltak. A hangulatot fokozta a Fergeteges Tánccsoport „fergeteges” tánca. A talpalávalóról Pongó Tibor gondoskodott. Köszönetet mondunk a sikeres rendezvény valamennyi szervezőjének, közreműködőjének és támogatójának!

Kukucskáné Laboncz Márta polgármester asszony köszöntőjéből részlet 2019. november 29-én

POLGÁRMESTERI KÖSZÖNTŐ

Az Önkormányzat nevében meleg szeretettel köszöntöm kedves nyugdíjasainkat és meghívott vendégeinket a mai ünnepségünkön. Elsőként megszeretném köszönni, hogy megtiszteltek bizalmukkal, s én lehetek az, aki a mai rendezvényünkön, polgármesterként, a legnagyobb tisztelet hangján szólhatok mindannyiukhoz. Fontosnak tartottam, hogy hagyományainknak megfelelően, megszervezzük a nyugdíjas napot azért, hogy együtt legyünk és kifejezzük hálánkat, megbecsülésünket, szeretetünket Önök iránt, akik a munkában eltöltött hosszú évek után köztünk töltik megérdemelt nyugdíjas éveiket. A sok feladatom közepette személyesen hívtuk meg Önöket, szívélyes fogadtatásuk, irányomba mutatott szeretetük jóleső érzéssel töltött el.

Kedves idősödő nyugdíjasaink!

Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb boldogság a világon. Az életszeretet, a vidámság, a kedvesség, a bölcsesség mindenkit fiatalon tart. Nem számít az ősz haj, a megjelenő ráncok, ami számít a lelkünk, a szívünk, ami nem öregszik. Megtanulhattuk szüleinktől, nagyszüleinktől, az itt jelenlévőktől, hogy mit jelent értékesen, becsülettel, tisztességesen élni. Sokszor számomra úgy tűnik, hogy ma már ezeknek a szavaknak alig van jelentésük. Köszönjük a példamutatást, emberi értéket, a belénk vetett bizalmat melyeket átadtak nekünk!

Kedves Ünnepeltek!

Tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy boldogan töltsék napjaikat. Vannak gyerekeik, unokáik, akik szeretetükkel, rajongásukkal kitöltik a hétköznapjaikat, sok örömet, feledhetetlen perceket okozva. Köszönjük féltésüket, törődésüket, gondoskodásukat, a sok fáradozást!

A család gondoskodása mellett ígérjük, hogy az önkormányzat is mindent meg tesz azért, hogy a megérdemelt pihenés éveiben, megkapják mindazt a segítséget, mely megszépítheti, teljesebbé teheti mindennapjaikat. Mindent el fogunk követni azért, hogy érezzék, fontos részei közösségünknek a mi kis falunknak és nem hagyjuk magukra önöket.

Arra törekszünk, hogy szeretetünket ne csak ezen a napon érezzék, hanem az év minden napján.

RÉGI MAGYAR ÁLDÁS első versszakával szeretném megköszönni áldozatos munkájukat! Áldott legyen a szív, mely hordozott, és áldott legyen a kéz, mely felnevelt. Legyen áldott eddigi utad, És áldott legyen egész életed!

Köszöntőm végén kívánok mindannyiuknak jó egészséget, boldogságot családjuk körében, a délutánhoz jó szórakozást, az ebédhez jó étvágyat.

Kukucskáné Laboncz Márta
polgármester

Képgaléria

Polgármesteri hivatal

  • Cím: 4755 Ököritófülpös, Kossuth u. 108.
  • Telefon: (44) 557-500
  • Fax: (44) 557-509
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ügyfélfogadás:

  • Hétfő: 08:00 - 10:00 és 13:00-16:00
  • Kedd: 08:00 - 12:00
  • Szerda: nincs ügyfélfogadás
  • Csütörtök: 13:00 - 16:00
  • Péntek: nincs ügyfélfogadás

Adattár