2024. április 18. csütörtök
2019. dec. 16.

Közmeghallgatás 2019. december 11-én. A polgármester által elhangzottak

1. Napirendi pont

A polgármester beszámolója az eddig végzett munkájáról

2019. október 14-től vagyok polgármester. Programom megvalósítását öt évre vállaltam, még 2 hónap sem telt el, s van bőven miről beszámolnom. A programomban vállaltakat igyekszem szívvel-lélekkel megvalósítani. Nagyon sok feladat zúdult rám. Ki sem látszottam a munkából Itt ebben a formában is megköszönöm a belém vetett bizalmukat, s eddigi tevékenységeim során is azt bizonyítottam, hogy önöket szolgálom, önökért, értetek dolgozom. Valójában október 22-től foglalhattam el helyemet, mivel a választás kapcsán fellebbezésre került sor. Nem tétlenkedtem a várakozás időszakában sem. Mindennap beszélgettem a közfoglalkoztatásban, hivatalban dolgozókkal és a hozzám fordulókkal. Nagyon fontosnak tartom hagyományaink ápolását, az eddig megrendezésre kerülő ünnepek megtartását. Ebből indíttatva a Németh Lili Általános Iskola intézményvezetőjével is felvettem a kapcsolatot az október 23-ai ünnepség megrendezése kapcsán. 2019. október 22 én délelőtt került sor az átadás-átvételre, s ugyanezen a napon emlékeztünk meg 1956. október 23. hőseiről. Az ünnepi beszédet már én mondtam, a hallgatóság megelégedéssel nyilatkozott a rendezvényről.

Információ átadás, kommunikáció, tájékoztatás, nyitott hivatal

Személyesen ismerem az itt élő embereket, problémáikat! Szinte mindenkihez eljutottam, vasárnapjaimat az idősek felkeresésével töltöttem, megválasztásom után. Olyan jó érzéssel töltött el fogadtatásuk, irányomba mutatott szeretetük. Nekem is szükségem van jó szóra, dicséretre, mint az itt jelenlévőknek. Személyesen is sokat beszélgetek a közalkalmazottakkal, köztisztviselőkkel, közmunkásokkal, az itt élő emberekkel. Reggel fél nyolckor a köz foglalkoztatottaknál kezdek. Az utcán, a boltban megállítanak, hosszasan elbeszélgetek mindenkivel. Este érek haza, még utána is telefonon, messengeren is tartom a kapcsolatot a lakossággal.

A teljes tartalom letölthető a csatolt mellékletben.

Polgármesteri hivatal

  • Cím: 4755 Ököritófülpös, Kossuth u. 108.
  • Telefon: (44) 557-500
  • Fax: (44) 557-509
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ügyfélfogadás:

  • Hétfő: 08:00 - 10:00 és 13:00-16:00
  • Kedd: 08:00 - 12:00
  • Szerda: nincs ügyfélfogadás
  • Csütörtök: 13:00 - 16:00
  • Péntek: nincs ügyfélfogadás

Adattár