2024. április 24. szerda
2020. márc. 17.

Tájékoztató az ököritófülpösi óvoda nyitvatartásáról

Tisztelt Ököritófülpösiek! Kedves Szülők!

Tudomásom szerint Ököritófülpösön nincs koronavírussal fertőzött személy.

A koronajárvány terjedése miatt a Kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről (II.) szóló 45/2020. (III. 14.) Korm. rendelet 2. §-ában döntött arról, hogy a bölcső-dei valamint az óvodai ellátást végző intézmények esetében az elhelyezés szerinti polgármester rendkívüli szünetet rendelhet el. A polgármester a szünet elrendeléséről soron kívül tájékoztatja az emberi erőforrások miniszterét.

A mai nap folyamán az érintettekkel egyeztetve, véleményüket kikérve az alábbi döntést hoztam:

Ököritófülpös Nagyközség Polgármestereként 2020. március 16-tól (hétfőtől) az Ököritófülpösi Gyöngyszem Óvodában határozatlan ideig rendkívüli szünetet rendelek el. Az óvoda különösen indokolt esetben gyermekfelügyeletet biztosító ügyeletet tart mindazok számára, akik kiskorú gyermekük otthoni felügyeletét semmiképpen sem tudják máskép megoldani. A Központi Operatív Törzs ajánlásának megfelelően kérem, hogy az otthon maradó gyermekekre ne a nagyszülők vigyázzanak!

A korábbi szünidei gyakorlatnak megfelelően – hétköznapokon- lehetőség lesz a gyermek ebédjének elvitelére a konyháról. Akik igénylik az ebédet és nem viszik a gyermeküket hétfőn óvodába, hétfőn reggel 8 óráig vegyék fel a kapcsolatot az óvodavezetővel, óvodapedagógusokkal.

Mindenkit megkérünk arra, hogy fogjunk össze, tartsuk be a higiénés szabályokat, figyeljünk egymásra, a környezetünkre, segítsük egymást!

A teljes tartalom letölthető a csatolt mellékletben.

Kukucskáné Laboncz Márta
polgármester

Polgármesteri hivatal

  • Cím: 4755 Ököritófülpös, Kossuth u. 108.
  • Telefon: (44) 557-500
  • Fax: (44) 557-509
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ügyfélfogadás:

  • Hétfő: 08:00 - 10:00 és 13:00-16:00
  • Kedd: 08:00 - 12:00
  • Szerda: nincs ügyfélfogadás
  • Csütörtök: 13:00 - 16:00
  • Péntek: nincs ügyfélfogadás

Adattár